Sjekke mine opplysninger og melde meg på stevner – skytter

Jeg vil sjekke eller endre mine data

Logg deg på Min Idrett, du finner dine data under «Min profil» og en oversikt over dine klubbmedlemskap under «Medlemskap». Finner du ikke klubben(e) du er medlem av, har klubben din enten ikke registrert deg som medlem, eller de har registrert deg feil. Uansett må du kontakte klubben din og be dem sjekke sine medlemslister.
Har du ikke tilgang til Min Idrett, må du opprette en bruker, se en bruksanvisning her.

Min Idrett finnes også som en app (Android og IOS). Der har du tilgang til det samme som på nettsiden, men du kan ikke redigere hoved-telefonnummer eller hoved-e-post.

Jeg vil sjekke klasseføringen min

Logg deg på Min Idrett. Du finner startkortet ditt sammen med en oversikt over dine klubbmedlemskap under «Medlemskap». Startkortet kan lastes ned som en pdf-fil og skrives ut på papir. I Min Idrett-appen er «Startkort» et eget punkt i menyen.

Finner du feil i klasseføringen din, må du kontakte klubben din.

Jeg vil delta i et stevne

Du finner søkbare terminlister her på skyting.no, og på Min Idrett, under Påmelding. Ved å klikke på stevnenavnet vil du få opp mer informasjon om stevnet; kontaktpersoner, innbydelse, anlegg osv.  Det går fram av informasjonen i terminlista om stevnet du ønsker å delta i, har forhåndspåmelding eller ikke. I noen stevner vil det også være mulig å velge bane og skytetid når du melder deg på.

Skytterforbundet har foreløpig  ikke lagt særskilt til rette for forhåndsbetaling, men det er i påmeldingsløsningen åpnet for at klubber som ønsker det, kan ta det i bruk.

Jeg vil se resultater, egne eller andres

Under Resultater her på skyting.no vil du finne en søkbar liste over alle avholdte stevner, med link til resultatliste så snart den er sendt inn fra arrangøren.

I slutten av januar 2017 vil det bli presentert en egen side med ranking (100 på topp), som etterhvert blir bli supplert med ulik resultathistorikk og -statistikk.

Min Idrett vil du under «Min kalender» finne en liste med dine egne resultater. Denne lista er foreløpig ikke godt nok tilpasset Skytterforbundets/skytternes behov og vil bli forbedret.

Resultatinformasjonen er avhengig av at arrangørene sender inn resultatlister med nødvendig informasjon og i riktig format. Målet er at de aller fleste resultater skal være tilgjengelige og lagt inn i ranking etc. samme kveld som stevnet avholdes. Men det vil gå litt tid utover i 2017 før rutinene er på plass.