NRK direktesender finaler fra NM Skeet og NM OL-trap 27. juni

Hold av datoen! Som en del av NM-veka Sommer 2020 på Hamar og Stange kommer NRK til å sende direkte fra finalene i NM Skeet og NM OL-trap.

Konseptet NM-veka er en fantastisk mulighet til å vise mangfoldet av idretter i norsk idrett. NM-veka er et fellesarrangement hvor det kåres en rekke norgesmestre i mange idrettsgrener. NM-veka ble første gang arrangert i Stavangerregionen i 2018, men vil i årene fremover gå på rundgang i Norge, og det er planlagt at NM-veka skal arrangeres både på sommeren og vinteren.

Som følge av koronasituasjonen og håndtering av smittevernsreglene deles NM-veka Sommer 2020 opp i to. Første del arrangeres siste helg i juni, og resterende idretter vil få gjennomføre sine norgesmesterskap i september.

Grunnet smittevernsreglementet vil NM-veka i år dessverre ikke være åpent for publikum, men det blir full direktesending av en rekke finaler på NRK.

27. juni sendes finalen for OL-trap kvinner klokken 12:00 og finalen for Skeet menn klokken 14:00.

For mer informasjon, se NM-vekas offisielle nettsider nm-veka.no. Påmelding til mesterskapene kan gjøres på lerdue.net.