Gleder seg til rekruttering og samarbeid!

Lasse Johansen, leder for skytegruppen hos Strømsgodset IL ønsket i går klubbutvikler Wenche Horten og integreringskonsulent Gyda Winther velkommen til Drammenshallen. Her ligger det en flott bane med gode samlingsmuligheter, som har vært godt i bruk gjennom årene. Under korona og de siste årene har dog Aron Pistolklubb vært de som har holdt hallen varm.

Under korona har det nemlig ikke vært aktiv skytegruppe hos Strømsgodset IL, som også er en del av hadicaplaget. Lasse har nå tatt tak i dette, og ønsker alle velkomne. Ivrig og engasjert viser han utstyret de har på banen, og forteller om fantastisk samarbeid med Aron – og håper på å rekruttere mange skyttere, både i pistol og rifle i tiden som kommer.

Sjeldent syn er det så mye utstyr som venter på skyttere, og Lasse har uten tvil masse erfaring, kunnskap og engasjement som venter på å deles, og nå er det satt ned en liste med tiltak for å ta fatt på rekrutteringen, i tillegg til å også kunne skyte selv.

Lasse har nemlig vært en svært aktiv skytter tidligere, og har nå funnet ut å ta opp våpenet igjen. Nå ser han frem til å reise ut på lokale konkurranser, og reise litt rundt for å trene med flere utøvere. Her er det ingen til om at det kommer til å skje mye!

Nå skal først de aktive skytterne i klubben delta på klassifiseringssamling, og se på muligheten for å sette i gang trenerpool, og samle Oslo-regionen til samling, trening og konkurranser. Deretter ser det ut som det snart blir en åpen dag i klubben, og vi gleder oss til å se, delta og bidra: Dette blir gøy!

Videre understreker Lasse at det bare er å ta kontakt, og komme innom klubben dersom du er interessert i å prøve skyting: Her er alle velkomne, uavhengig om du er parautøver, rifle eller pistolskytter! 

Bilder fra gårsdagens besøk, finner du i bildegalleriet under.