Norma Ungdomscup

NORMA UNGDOMSCUP

RESULTATER FOR NORMA UNGDOMSCUP 2023-2024

Trykk på denne linken for å finne resultatene.

HVA ER NORMA UNGDOMSCUP?
Dette er en cup som skytes på klubbens hjemmebane, mens resultatene registreres på nett slik at skyttere fra hele landet kan følge med på hvordan de ligger an. Dette er en morsom cup som er enkel å arrangere!

HVEM ER CUPEN FOR?
Ungdom fra 11-20 år. Det vil si fra klasse U12 til og med junior. Vinteren 2023-2024 vil cupen være for luftpistol og luftrifle.

HVORDAN MELDER JEG PÅ UTØVERE FRA KLUBBEN MIN?
Fyll inn påmeldingskjema og send til Oda Løvseth på mail oda.lovseth @ skyting.no

HVORDAN ARRANGERER VI DET?
Cupen består av 5 hvor de 3 beste rundene vil telle i rangeringen. Klubben kan arrangere runden på en vanlig treningskveld eller skyte resultatet i en konkurranse. Men alle deltakerne fra klubben må velge samme trening/konkurranse som skyting om cupresultat.

Vi gjør som i fjor, slik at det er satt opp en sjette runde. Denne runden er ment som en reserveuke for de som etter fem runder kun står med to resultater og dermed mangler det tredje for å kunne bli rangert. Merk dere at denne runden kun er for skyttere som mangler et siste resultat for å kunne bli rangert, og ikke en runde for å forbedre resultater, slik den fjerde og femte runden kan være.

HVILKE UKER SKAL VI KONKURRERE?

Oppdaterte cuprunder for 2023-2024 vil komme.

1 Uke 44 (30.oktober.-5. november)
2 Uke 49 (4.-10. desember)
3 Uke 2 (8.-14. januar)
4 Uke 7 (12.-18. februar)
5 Uke 10 (4.-10. mars)
6 Uke 11 (11.-17. mars) – Reserveuke**

HVORDAN REGISTRERER VI RESULTATENE?

Resultatene skal registreres i et online excel-dokument. Link til dette finner du i kolonnen til høyre sammen med regler og retningslinjer for cupen.

Her er det kun kontaktpersonene for Norma Ungdomscup i klubben som vil ha tilgang til å redigere og vi anbefaler at den som skal registrere resultater har en Gmail da vi bruker Google Docs. Resultatene MÅ registreres samme uke som cuprunden arrangeres

Alle vil ha tilgang til å se resultatene.

STÅENDE MED STATIV

Ungdom som begynner med rifleskyting i 11-12 års alderen får mange år som sittende skyttere. For å inspirere ungdom til å begynne å trene stående litt tidligere har vi nå opprettet en egen klasse her i Norma Ungdomscup hvor de kan skyte stående med stativ eller annen støtte. Klassen kaller vi «SMS».

Stående skytestilling kan være tungt for musklene til unge og ferske skyttere. Ved å bruke støtte blir skytteren kjent med den nye skytestillingen samtidig som de ikke får full belastning.

Vi vil også oppfordre skyttere og trenere til å ha fokus på fysisk trening ved siden av. Spesielt rygg, mage og skuldre.

Skyttere fra klasse U12 til U16 kan delta i denne klassen. De kan i tillegg skyte i sin ordinære klasse og må da skyte 2 programmer i løpet av konkurranseuken.

Se illustrasjonsbilder i «Regler og retningslinjer»

Spørsmål eller tilbakemeldinger?

Kontakt Oda Løvseth på oda.lovseth @ skyting.no

Påmeldingsfrist

Påmeldingsfristen for 2023-2024 er 23. oktober. Påmeldingsskjema ligger under, og sendes til cupadministrator oda.lovseth @ skyting.no.

Dersom klubben har vært med tidligere år, eller har gmail-konto og tilgang til skjemaet, kan påmeldingen legges rett inn i resultatskjemaet, uten å kontakte cupadministrator ved å sende inn skjema.

Fakturering av startkontingent vil skje etter cupens siste runde uansett.

Viktige dokumenter

Regler og retningslinjer Pistol 2023-2024

Regler og retningslinjer Rifle 2023-2024  OBS! Fra i år skytes det med desimaler

Påmeldingsskjema

Resultatregistrering

PREMIERING

Alle skyttere som deltar i klasse U12 mottar deltakerpremie (husk å huke av i påmeldingsskjema)

Gull, sølv og bronse til alle klassevinnerne

Premier til en verdi av kr 10 000,- fra Norma!

2 heldige klubber (med minst 3 rangerte deltakere i cupen) vil bli trukket som vinnere av en uttrekningspremie. Tidligere har premien vært en Scatt Basic (verdi 7 500kr). Disse har vist seg å være utfordrende å få tak i fra produsent, vi vil derfor komme tilbake til hva uttrekningspremien vil være denne sesongen.

SPONSORER:

 

Loading...