Ny dataløsning for Skytterforbundet: SkytterAdmin

Skytterforbundet har i 2016 satt i gang et omfattende arbeid for å bringe skytter-Norge inn i den digitale tidsalderen. Målet er at vi i 2017 har et opplegg klart for stevnearrangører og stevnedeltakere som håndterer både terminliste, påmelding (riktignok ikke i alle stevner foreløpig), resultatservice, klasseføring og ranking.

Utgangspunktet er NIFs dataregistre, der klubbene allerede har tilgang til medlemsadministrasjon (inkludert kontingentinnkreving) og registrering av klubbdata.

Foreløpig finner dere her de informasjonartiklene om løsningen som har vært lagt ut på skyting.no siden prosjektet startet i juni, etterhvert vil det også bli lagt ut brukerveiledninger og nærmere beskrivelser av systemene som blir utviklet. (I lista nedenfor, vær oppmerksom på at det siden juni er blitt gjort endringer i prosjektet, de første artiklene vil derfor ikke på alle områder være i samsvar med det som legges fram nå av løsninger.)

På denne siden finner du informasjon om bruk av SkytterAdmin.

Nyhetsartikler om SkytterAdmin

For mer informasjon, kontakt Dag Olav Rønning dag.ronning @ skyting.no, Kenneth Eikenes ke.eikenes @ gmail.com eller Håvard Larsen mail @ havardlarsen.net.