Hva er Norges Cup?
NSF og FK Rifle innbyr til Norges Cup! NC er en cup for rekrutter og juniorer på 10m luftrifle, både sittende og stående. Det er en serieskyting med 6 runder som arrangeres i hver enkel klubb og resultatene sendes inn fortløpende. Det er de 4 beste rundene som er tellende i konkurransen. Cupen arrangeres for å gi utøverne et konkurransetilbud og en mulighet til å matche med andre utøvere på landsbasis.

Hvordan melder jeg klubben min på NC?
Klubbene som ønsker å være med på cupen, melder på sine respektive skyttere ved å fylle ut påmeldingsskjema, og sender det til NSF v/ Helene Rønningen (helene.ronningen @ skyting.no) eller Norges Skytterforbund, 0840 Oslo. Det er mulig å melde seg på cupen helt frem til 4. runde skal gjennomføres.

Det er ingen grense på antall deltakere, her finner du Påmeldingsskjema til Norges Cup for rekrutter 2016

Hvordan gjennomføres skytingen?
Skytingen kan foregå på stevner eller trening, men alle fra samme klubb må velge samme stevne/trening som skyting om cupresultat. Det skal skytes tre runder i løpet av mars – mai og fire runder i løpet av september – desember.

Resultatene sendes inn til NSF v/Helene Rønningen etter hver runde, fristene for innsending står i Regler og Retningslinjer for 2016 som du finner nedenfor. Det er svært viktig at resultatene sendes inn til rett tid!

Klasser, program og reglement

Mer informasjon om klasser og program finner du her:

Regler og retningslinjer for 2016

Tidligere resultater

For resultater fra tidligere år, ta kontakt med idrettskonsulent Helene Rønningen (helene.ronningen @ skyting.no)