Vellykket NM 10m/15m i Alfhallen

Nok et NM-arrangement er gjennomført i Alfhallen, med Kisen MSL som dyktig arrangør.

I luftrifle senior tok Are Hansen, Krapfoss sitt 7. NM-gull i øvelsen, mens Rikke Rise Hallset fra Elverum vant for første gang. Juniorklassen be vunnet av Helene Vikøren, Årdal og Jørgen B. Elstad, Vestre Bærum, mens Vegard Nordhagen, Elverum var best i ungdomsklassen. Veteranen Monica Lillehagen, Aasa (SH1) og Heidi Sørlie Rogne, Kisen (SH2) vant spennende finaledueller i SH-klassene R3 og R5.

På 15m miniatyr var kvinnenes seniorklasse den tøffeste; trioen Katrine Lund (Numedal), Malin Westerheim (Krapfoss) og Siri Mortensen (Kisen) skjøt fullt hus, 450 poeng. Det måtte telling av innertiere til for å fordele medaljene, og her var Katrine Lund best med 35 mot Malin Westerheims 33.

I klassen for menn vant Simon Kolstad Claussen, Kisen, også han skjøt fullt hus. Det samme gjorde vinneren av kvinner junior, Jenny Vatne fra Nordstrand, mens Magnus Bjørnstad, Elverum vant gutta juniorklasse med «bare» 449 poeng. I ungdomsklassen tok Vegard Nordhagen sitt 2. gull i dette mesterskapet.

Nyvinningen Air 50, der lag med en kvinne og en mann på laget konkurrerer eter utslagsmetoden, ble ikke overraskende vunnet av Krapfossduoen Malin Westerheim og Are Hansen. De tok en sikker finaleseier mot Sina Busk og Øyvind Solbrekken Flatla fra Kisen.

Se bilder og resultater fra NM i Alfhallen hos arrangøren: http://www.kisen.no/p/6762/nm-10-og-15-meter-2015

NSF takker også riflelandslagets nye sponsor, Zignal, for flotte gavepremier til medaljevinnerne!