3 mann til v-cup-start i Mexico

Det er lerdueskytterene som innleder v-cup-sesongen 2015, stedet er Acapulco på Mexicos vestkyst.

Norge stiller med tre skeetskyttere, Tore Brovold fra Østlandske Sportskyttere, Tom B. Jensen fra Bærum JFF og Ole E. Undseth fra Rakkestad SSK. Tore hadde en sterk sesong i fjor, med 2.plass fra v-cupen i Al Ain som best, mens Tom og Ole trenger et lite løft for å være med og kjempe om finaleplassene.

2015-sesongen er viktig, siden det er i år man for alvor skal kjempe om kvoteplasser til Rio-OL 2016. Det er 23 plasser til fordeling i år, av disse er det satt av 2 plasser i hver av WC-konkurransene. Se oversikten her: http://www.issf-sports.org/competitions/ogqualification/quota_places/quota_places_by_event.ashx?event=SK125&evlinkid=302

Skeetkonkurransen i Acapulco starter søndag kl. 09.40 og fortsetter mandag på samme tid, mens finalen skytes mandag kl. 16.30. Klokkeslettene er lokal tid, og Mexico ligger 7 timer bak oss, så det blir seint på kveld mandag før konkurransen blir avgjort (forhåpenligvis med minst en nordmann i finalen).

Les alt om WC-runden her: http://www.issf-sports.org/competitions/venue.ashx?cshipid=1690