Vant kvalifisering AIR 50

Malin Westerheim og Are Hansen vant kvalifiseringen på AIR 50, men ble slått ut i semifinalen og ble nummer fem.
To 5.plasser ble dermed de beste plasseringene for det norske laget i EM denne gang. Og Malin Westerheim var sterkt delaktig i begge to. Fredag ble hun nummer fem i lagkonkurransen på 10 meter luftrifle sammen med lagvenninnene Katrine Aannestad Lund og Sina Busk. Lørdag gjentok hun det sammen med lagkameraten fra Krapfoss SSL, Are Hansen. Og de to østfoldingene imponerte kraftig under kvalifiseringen. Malin var nest beste skytter individuelt, bedre enn alle herrene, kun slått av kroatiske Pejcic. Og de to norske var utilnærmelige mot slutten og vant kvalifiseringen ganske klart, med 1,2 poeng ned til neste lag. På de siste ti skuddene i kvalifiseringen skjøt Malin Westerheim 106,2 poeng og viste hvilke kvaliteter hun innehar. I finalen senere på ettermiddagen lyktes ikke mossekråkene like godt og ble slått ut i semifinalen, og måtte se Russland, Kroatia og to serbiske lag kjempe om medaljer fra tribuneplass. Serbia 1 vant til slutt finalen over Kroatia, med russerne på tredjeplass. Norge 2 med Øyvind Solbrekken Flatla og Sina Busk ble nummer 25. Tidligere lørdag var Are Hansen svært nære finaleplass i herrenes individuelle konkurranse på 10 meter luftrifle. Med to skudd igjen var han fortsatt i posisjon til å bli blant de åtte beste. 2×10,8 som avslutning ville han vært sikret finale, men med 10,4 på nest siste skudd var alt håp ute. Likevel en respektabel 13.plass med 622,2 poeng – bare 1,2 fra finale. Øyvind Solbrekken Flatla kom aldri inn 100% i sin skyting og endte som nummer 37 med 618,8 poeng. Mesterskapsdebutanten Endre Hagelund yppet seg med to serier på 104,6, men totalt ble det 46.plass med 617.4 poeng. Norge ble nummer 10 i lagkonkurransen. Et noe sykdomsplaget norsk pistollag på kvinnesiden fikk ingen sportslig opptur på sine øvelse lørdag. Ingeborg Gran best med 367 poeng på 45.plass. Anne Mette Sæteren nummer 55 med 363 poeng og Aina Flørli nummer 59 med 356. I AIR 50 ble Norge nummer 24 med Gran og Morgan Bunes på laget.