Tore Brovold ett treff fra finale i Al Ain

Tore Brovold lå lenge an til å sloss om topplasseringene i v-cup-runden i Al Ain i De Forenede Arabiske Emirater, men to bom i sisterunden gjort at han havna ett poeng bak de fem som gjorde opp om de siste tre finaleplassene.

Men 121 treff ble han til slutt rangert på 14.plass. Også Ole Undseth hadde lenge heng på teten, men 3 bom på rad i siste runde ga 119 treff totalt og en 39.plass. Tom B. Jensen kom aldri inn i denne konkurransen og med 112 treff ble det en beskjeden plassering.

Resultater WC Al Ain, UAE, 27.-28. mars
Skeet menn
1. Anthony Terras, Frankrike
2. Jesper Hansen, Danmark
3. Andreas Chasikos, Kypros

Innledende skyting
1. Jesper Hansen, 124 treff
14. Tore Brovold, 121 treff
39. Ole E. Undseth, 119 treff
84. Tom B. Jensen, 112 treff

Se resultatene fra Al Ain her: http://www.issf-sports.org/competitions/venue/schedule_by_discipline.ashx?cshipid=1691