EM Compak Sporting – norsk junior i tet

EM i Compak Sporting er godt i gang i Foligno, Italia, og 12 norske skyttere er på plass i varmen.

Konkurransen pågår over 3 dager, fre-søn, og et stykke ut på andre dag er det flere av de norske skytterne som gjør det skarpt. Det er skutt ulikt antall duer på de foreløpige resultatlistene, men i juniorklassen leder Henrik Fylling (18) fra Østlandske Sportsskyttere blant de som har skutt fire serier med 96 av 100 mulige treff. Christian Rød Karlsen (14) fra Brunlanes Sportsskyttere ligger også bra an, med 90 treff.

I seniorklassen har Magne Gusland og Kenneth Lilleødegård, begge fra Brunlanes Sportsskyttere, 94 treff og ligger med det på ca. 25. plass. I veteranklassen er Geir Vie, som også representerer Brunlanes Sportsskyttere, på ca. 15. plass med 87 av 100 treff.

EM Compak sporting kan følges LIVE på følgende link: http://www.multipullsoft.it/Live/showMatch?matchs=NRAYT145.115.43&live=True