For deg som vil til OL i RIO!

Torsdag 23. april 2015, klokken 11:00 (norsk tid) startet første salgsfase av enkeltbilletter til Rio 2016 – forespørselsperioden.  I dag startet salget av gjesteprogram med hotell- og billettepakker – flere pakketilbud vil komme etterhvert. For andre løsninger ta kontakt med Gry Bruaas på CoSport for en prat.

Ta det første skrittet til Rio!
✓ Oppdater (eller opprett) din brukerkonto på www.cosport.no
✓ Legg planer sammen med familie og venner som vurderer å ta turen til Rio 2016 (Lengden på oppholdet, hva vil du ikke gå glipp av? )
✓ Kontakt CoSport teamet – uansett spørsmål!

Enkeltbilletter

Slik fungerer forespørselsperioden
Torsdag 23. april 2015 kl. 11.00 startet første fase av billettsalget til OL i Rio. Med opprettet brukerkonto på www.cosport.no kan alle som ønsker billetter legge inn forespørsel til ønskede arrangement – frem til 4. mai kl. 15.00.
– Forespørselen gir deg ingen forpliktelser, verken i form av kjøp eller betaling. Bekreftelse på din forespørsel får du via e-post den 11. mai 2015. I dagene frem til 15. mai 2015 kl. 15.00 kan du selv velge om du vil bestille eller forkaste bekreftede billetter som ligger tilgjengelig under din brukerkonto. Billetter som ikke er bestilt innen fristen, gjøres tilgjengelige når publikumssalget starter 19. mai 2015, sier Gry Bruaas, representant for CoSport i Norge.

Viktige datoer:

•         23. april 2015, kl. 11:00: Forespørselsperioden starter
•         4. mai 2015, kl. 15:00: Forespørselsperioden avsluttes
•         11. mail 2015, fra kl. 11:00: Bekreftelse på forespurte billetter
•         15. mai 2015, kl. 15:00: Deadline for bestilling av bekreftede billetter
•         19. mai 2015, kl. 11:00: Publikumssalget med billetter og hotell- og billettpakker starter

For å legge inn forespørsler eller bestille billettpakke og billetter, må den enkelte opprette en brukerkonto på www.cosport.no.
Samme kontoen vil være bindeleddet mellom kunden og oss frem og evt. under OL.

Hvem er vi
Jet Set Sports/CoSport er Norges eneste autoriserte billettforhandler til OL i Rio 2016 og en ledende leverandør av billetter, gjesteprogram og ulike arrangement knyttet opp mot De olympiske leker. Vi er også Norges idrettsforbunds offisiell leverandør av OL-billetter.

Avtalen gir våre utøvere og deres familier, våre samarbeidspartnere, næringslivet og ikke minst det norske folk, mulighet til å oppleve De olympiske leker

Norges idrettsforbund er forpliktet av Den internasjonale olympiske komité (IOC) til å ha en offisiell billettpartner. Derfor er Jet Set Sports/CoSport den eneste godkjente leverandøren som kan selge enkeltbilletter og billettpakker i Norge.
– Med autoriserte billetter, erfarne medarbeidere og sentralt beliggende og trygge hoteller, kan vi garantere deg en flott OL- opplevelse. Vi tilbyr pakkeløsninger, men også enkeltbilletter for de som ønsker å organisere turen selv, sier Gry Bruaas.

Gry Bruaas treffes på telefon 970 95 755 eller e-post gbruaas @ jetsetsports.com. Hun sitter i oppgang F på Ullevaal Stadion