Mange norske topplasseringer i Hannover

Det store internasjonale stevnet i Hannover ble avsluttet søndag, og de norske rifleskytterne oppnådde en rekke sterke resultater.

Blant SH-skytterne fikk Ove Foss en 7.plass på 50m 60 ligg etter 4. plass innledende, og enda bedre gikk det for Kristbjørg Dale Bolstad som ble nr. 6 i R5 (luftrifle 60 skudd liggende, SH2) etter å ha skutt hele 636,4 poeng og blitt nr. 4 innledende.

Jenny Vatne var best av alle i den innledende skytingen på juniorjentenes 50m halvmatch, men fikk dessverre i problemer i finalen og endte som nr. 8. På 50m 60 ligg ble det en sterk 2. plass, og her ble Regine Nesheim nr. 5.

Blant juniorgutta ble det to finaleplasser til både Henrik Larsen og Jørgen Elstad; aller best gikk det for Larsen i luftrifle med 2.plass etter samme plassering i innledende skyting. På 50m helmatch vant samme mann den innledende skytingen, og endte som nr. 3 i finalen.

På helmatchen ble Elstad nr. 7, etter 5.plass innledende, mens han var beste nordmann på 50m 60 ligg med 5.plass i finalen.

Av seniorskytterene var det bare May Elisabeth Nordahl som sikra seg finaleplass. I 50m 3×20 skudd ble Nordstrand-skytteren nr. 7 etter 6.plass innledende.

Se resultatene hos arrangøren:
http://www.i-s-c-h.de/index.php/en/results