Ungdomssamling i Stjørdal

Norges Skytterforbund inviterer på nytt til ungdomssamlinger for unge pistolskyttere! Vi håper at samlingen blir til inspirasjon både for ungdommer, trenere og ledere. Samlingen arrangeres på skytebanen (Skatval) til Stjørdal Pistolklubb. Vi har plass til 25 ungdommer, og hver klubb kan stille med inntil 5 ungdommer. Her er det førstemann til mølla, så vær raskt ute med påmelding!!

Samlingen er rettet mot aldersgruppen 15 – 21 år. Det er mulig for yngre deltakere også, men en forutsetning er at det er stående skyttere.

Sted: Skatval (Stjørdal Pistolklubb utendørs bane)
Tid: 14 juni, fra kl 0900 til 1600.

Etter ønske fra flere juniorskyttere i Midt-Norge om en Cal. 22 samling, vil de nå få anledning til å toppe formen rett før bane NM. Hovedtemaer blir utenom oppfriskning av tekniske elementer, hurtigpistol og ikke minst «Det gode duellskuddet». Dette er en flott mulighet til å sikre seg noen ekstra poeng i NM som dere i år er så heldige å ha på hjemmebane. Vi har 25 standplasser til disposisjon, (utendørs på pappskiver). Utstyr er det vanlige (treningstøy, lave sko, hørselvern, briller og ca. 300 skudd). Da ingen av ungdommene har mulighet til å frakte våpen selv til banen, er de avhengige av ledsagere som er med denne dagen og de har helt sikkert mye å lære de også  Så benytt denne flotte muligheten og still opp. Denne samlingen er gratis, dere dekker kun reisen selv.

Instruktører er Nils Joten og Lena Marie Ytterdahl.

Påmelding sendes senest 3. juni til: lindis.graesdal @ skyting.no. Husk å oppgi navn, fødselsdato, adresse og klubbtilhørighet.
Vi gleder oss!