Magne Gusland med knock-out i NM Sporting

Magne Gusland (Brunlanes sportsskyttere) var nådeløst dyktig da han ble norgesmester i FITASC Sporting 2015.

Arrangementet ble arrangert på Magnes hjemmebane på Brunlanes og han benyttet muligheten til å gi alle de 94 andre deltagerne en oppvisning i krevende hagleskyting. Han traff hele 98 av 100 leirduer og var hele 5 duer foran nestemann på totallisten, Henrik Fylling (Østlandske sportsskyttere). Sistnevnte ble norgesmester for junior. Ann Synnøve Arnestad (Stavanger OLK) ble norgesmester for damer, mens Geir Ståle Vie (Brunlanes sportsskyttere) vant veteranklassen. Lagkonkurransen ble vunnet av Brunlanes Sportsskyttere med Magne Gusland, Tom Nalum og Kenneth Lilleødegård på laget.

Dette var niende gang det ble arrangert NM i FITASC Sporting i Norge, første gang var i 2007. Årets NM ble et flott arrangement som gikk knirkefritt og vi fikk en flott ramme av pent sommervær. Brunlanes har et veldig flott skyteanlegg som flere ganger tidligere har blitt brukt til NM innen flere grener. Gjengen på Brunlanes er alltid utrolig profesjonelle og positive, og resultatlisten viser hvilke skyttere og prestasjoner de klarer å få fram i tillegg til å arrangere et mesterskap for nesten 100 tilreisende. De har hatt over 30 leirduekastere i kontinuerlig drift i helgen og dette krever mye forberedelse og vedlikehold. En stor takk til arrangørstaben for et flott opplegg, vi kommer gjerne igjen!

Medaljer senior:
Gull: Magne Gusland (Brunlanes Sportsskyttere) – 98
Sølv: Terje Gravklev (Brunlanes Sportsskyttere) – 92
Bronse: Tom Nalum (Brunlanes Sportsskyttere) – 91

Medaljer damer:
Gull: Ann Synnøve Arnestad (Stavanger OLK) – 83
Sølv: Annette Storeskar (Glåmdal leirdueskyttere) – 74
Bronse: Veronica Lilleødegård (Brunlanes Sportsskyttere) – 64

Medaljer junior:
Gull: Henrik Fylling (Østlandske sportsskyttere) – 93
Sølv: Christian Rød Karlsen (Brunlanes Sportsskyttere) – 89
Bronse: John Ole Nordskog (Team Hagleskyting) – 84

Medaljer veteran:
Gull: Geir Ståle Vie (Brunlanes Sportsskyttere) – 84
Sølv: Tore Skjønhaug (Rakkestad og Degernes JFF) – 82
Bronse: Vidar Bonnegolt (Brunlanes Sportsskyttere) – 79

Se fullstendige resultatlister her: http://www.lerdueresultat.com/brunlanes/Fitasc/Resultat.htm