Nye og gamle vinnere i NM feltpistol

Bredden er stor i norsk feltpistolskyting, og når to øvelser er unnagjort i NM på Ringerike, har to skyttere tatt sine første gull i senior menn.

Onsdag vant Preben Bakken, Kristiansand revolverfelt og torsdag var det Sola-skytteren Espen Magnussens tur i militærfelt. Eller, Espen er jo ingen nykommer i feltskyting, men det er imponerende at han som første års senior greier å tukte alle sine erfarne konkurrenter.

I kvinneklassen var det mer meritterte skyttere som sikret seg gullmedaljene; Reidun Ann Støle, Sandnes vant revolverfelt, og tok med det sitt tredje NM-gull. Klubbvenninne Aina Flørli vant militærfelt, hennes 16. (!)  gull i felt-NM så langt.

Juniorklassen ble vunnet av Stein Aslak Rike Koveland, Kristiansand begge dager, mens Espen Andre Skipstad, Sandnes vant ungdomsklassen i revolverfelt.

I dag, fredag skytes finfelt, og lørdag avsluttes mesterskapet med grovfelt.

Se resultater på Ringerike PKs NM-sider: http://www.feltnm2015.no/resultater/