Sandnes og Aron beste klubber i feltpistol-NM

Et vellykket feltpistol-NM 2015 ble avsluttet lørdag på Ringerike.

Som vanlig var det stor spredning blant vinnerne, i seniorklassene var det bare Aina Flørli, Sandnes som tok mer enn ett gull, da hun etter militærfeltgullet torsdag også vant grovfelt lørdag. Finfelt kvinner ble vunnet av en annen veteran, Gunn Heidi Sønsterud Haugen fra Aron. Runar Haugan, Støren (finfelt) og Bernhard Kvale, Sandnes (grovfelt) sikret seg gullmedaljene for menn senior.

I finfelt vant ellers Charlotte Edvardsen, Greipstad kvinner junior og Christopher Robin Hovd, Aron menn junior, mens Espen Andre Skibstad, Sandnes vant ungdomsklassen. I grovfelt ble det juniorgull til Georg Aas, Sarpsborg.

Hvis man ser på alle gullmedaljene som ble delt ut (totalt 27) var Sandnes PK beste klubb med 6 gull, foran Kristiansand PK med 3 og Sarpsborg PK, Sandefjord PK, Odda PK, Hamar IL og Aron SK med 2. Førde PK, Sola PK, Losby VoPK, Greipstad PK, Støren PK, Enebakk PK, Oslo PK og Lillehammer PK fikk ett gull hver.

Tilsvarende beregning for lagkonkurransen viser at her var Aron Sk best med 5 gull foran Ørland PK, Støren PK, Sandnes PK og Bærum PK med to gull hver. Ett laggull ble det på Greipstad PK, Trondhjems PK og Kristiansand PK.

Se alle resultater på Ringerike PKs side: http://www.feltnm2015.no/resultater/