Magne Gusland ble første norgesmester i Compak Sporting

Det første NM i FITASC Compak Sporting ble arrangert på Løten denne helgen. Magne Gusland fra Brunlanes Sportsskyttere var nok en gang den suverent beste skytteren og ble dermed den første norgesmester i denne skytegrenen.

Hele 141 skyttere var med og kjempet om medaljene, men Gusland viste fra første stund at han er Norges desidert beste sportingskytter for tiden. Når resultatlista ble hengt opp til slutt viste den at han vant med hele 146 treff, et forsprang på hele 8 poeng ned til sølv og bronse. De to andre medaljene ble fordelt etter en meget spennende omskyting mellom Tom Nalum (Brunlanes sportsskyttere) og Tore Brovold (Østlandske sportsskyttere), der sistnevnte viste seg sterkest til slutt.

I dameklassen ble det jevnere om medaljene, og til slutt var det Anette Storeskar (Glåmdal Leirdueskyttere) som sto øverst med 114 treff, to poeng foran sølv som gikk til Tonje Fuglås Kvendbø (Åmot JFF). Det ble omskyting om bronsemedaljen mellom Veronica Lilleødegård (Brunlanes Sportsskyttere) og Åshild Nordli (Åmot JFF). Veronica tok seieren i omskytingen og fikk bronse.

Henrik Fylling (Østlandske Sportsskyttere) tok gull i juniorklassen foran Simen Torgersen (Tvedestrand Sportsskyttere) og John Ole Nordskog (Team Hagleskyting). Også her måtte det omskyting til for å skille sølv og bronse.

I veteranklassen ble det gull til Geir Ståle Vie (Brunlanes Sportsskyttere), sølv til Vidar Bonnegolt (Brunlanes Sportsskyttere) og bronse til Oddvar Tidemandsen (Åmot JFF).

Lagkonkurransen ble vunnet av Brunlanes Sportsskyttere (Magne Gusland, Kenneth Lilleødegård, Christian Rød Karlsen).

Resultatlister finner du på arrangøren, Løiten JFFs, sider: http://www.njff.no/hedmark/loiten/sider/Hagle.aspx