NM spesialfelt på Oppdal

Siste pistol-NM for sesongen, NM spesialfelt, ble i helga arrangert på Oppdal med oppimot 200 deltakere.

Arrangør var trekløveret Oppdal PK, Støren SSK og Sunndal PK.

Spesialpistol ble vunnet av Tor Amundsen, Enebakk etter omskyting mot 3 andre skyttere. Hjemmeskytter Fredrik  Forren, Oppdal tok gull i ungdomsklassen. I spesialrevolver fikk vi nok en gang bekreftet at alder ikke er noen hindring i skyting, da snart 62 år unge Terje Storholt, Oslo PK sikra seg gull etter omskyting mot Jarl- Edvin Edvardsen, Greipstad. Her gikk ungdomsgullet til Sebastian Bach fra en av de andre arrangørklubbene, Støren.

I lørdagens Magnum-konkurranser ble det Trond Bergsveen, Lena og John Erik Lofthus, Haugesund som vant. Lofthus var den eneste med fullt hus i Magnum 2, mens Bergsveen måtte ut i omskyting mot Petter Kleiven, LOP og Reidar Øgreid, Sandnes.

Laggullene gikk til Sandnes i både Magnum 1 og 2, mens Farris vant spesialpistol og Greipstad spesialrevolver.

Se NM-resultatene her: http://oppdalsnm.net/