Nytt norsk lagsølv i EM

Det ble en ny sølvmedalje for Norge på siste dag av EM i skyting i Maribor.

Ole-Kristian Bryhn, Odd Arne Brekne og Stian Bogar ble nummer to i lagkonkurransen på 300 meter standardgevær.

Ole-Kristian Bryhn ble beste norske skytter i halvmatchen på 300 meter, men nok en gang ble det stang ut resultatmessig. I dag havnet Bryhn på 4.plass og VM-kongen fra i fjor høst ble uten individuell medalje i årets mesterskap. I går var han bare ett poeng fra medalje på 300 meter helmatch og tidligere i uka var han en plass unna finale på både 50 meter liggende og helmatch.

Men i lagkonkurransen ble det sølv for Bryhn, som skjøt 582 poeng, sammen med Odd Arne Brekne, som ble nummer fem individuelt med 581 og Stian Bogar på sjuendeplass med samme poengsum. Frankrike ble europamestre og franske Valerian Sauveplane vant individuelt med 586 poeng. Både Bryhn og Brekne tar med seg to sølv og en bronse fra lagkonkurranser i dette mesterskapet. Stian Bogar har mottatt ett sølv og en bronse.

EM-resultatene finner du her: http://results.sius.com/Events.aspx?Championship=EuropeanChampionship2550300mShotgun20150718MariborSLO&AspxAutoDetectCookieSupport=1