Norsk seier i Nordisk Trap-landskampen

Det ble i helga norsk seier i den tradisjonelle landskampen i Nordisk Trap, og norske skyttere vant også menn, kvinner og junior i det innlagte skandinaviske mesterskapet individuelt.

Knut Leer, leder i FK rifle skriver:
«Ja, da beholdt vi vandrepokalen med seier i landskampen i Nordisk Trap som gikk i Krødsherad 6. – 8. august. Landskampen går mellom Danmark, Sverige og Norge for lag. Norge vant landskampen totalt med 30 duers margin til Sverige og 123 til Danmark. Det ble også seier for Junior-, Dame- og Old Boys-lagene.

I det innlagte Skandinaviske mesterskapet ble det gull i menn senior til Knut Ivar Larsen, med 171/175 duer.  Gullkampen ble avgjort etter sudden Death mot danske Frans Rasmussen, mens bronsen gikk til Andreas Stausland etter sudden Death mot Roger Strømeng, disse to hadde 170/175 duer. Renate Manvik tok gullet i dameklassen med 166/175 og 6 duers margin til neste kvinne. Filip Rasmussen vant juniorklassen, med 171/175 duer, her tok Erik Gurholt sølv med 170/175 og Aksel Johannes A. Hætta fikk 4. plass med 163/175. Ole-Johnny Oterholt tok sølv i Old Boys-klassen med 169/175, her ble det dansk seier til Rene Hansen med 171/175.

Det var meget sterk skyting under disse to dagene, som en ser ble det hele 4 som fikk 171 treff av 175. Aller mest imponerende her er nok første års junior Filip Rasmussen.

Gratulerer til alle  !!!!»

Resultatlista finner du her: http://www.leirdue.net/?stevne=1360&meny=resultater