Ujevn skyting av de norske i Gabala

Ingen av de norske skytterne hadde klaff hele konkurransen igjennom på de siste dagene av v-cupen i Gabala, Aserbajdsjan.

På kvinnenes 50m rifle halvmatch lå Sina Busk lå på 9.plass før stående, men fikk bare 180 poeng i den siste stillingen og ramlet ned til 51.plass med 573 poeng. Best av de norske ble May Elisabeth Nordahl med 43. plass og 577 poeng. Katrine Lund hadde uflaks på eliminasjonsskytingen og mistet 10 poeng etter at et skudd gikk av og traff utenfor skiva.

På mennenes helmatch ble Ole-Kristian Bryhn beste nordmann på 19. plass. Bryhn skjøt 1169 poeng og var fem poeng fra finale denne gang. Odd Arne Brekne lå på 4.plass før stående, men endte som nummer 23 med 1168 poeng. Ole Magnus Bakken ble nummer 51 med 1155 poeng.

Ingeborg Gran ble med 575 poeng beste av de norske i kvinnenes luftpistol med 54.plass. Anne Mette Sæteren og Aina Flørli ble hhv. nr. 92 og 97.

Morgan Bunes stoppet på 561 poeng og ble nummer 96 i mennenes luftpistol.

Resultatene fra Gabala finer du her: http://www.issf-sports.org/competitions/venue/schedule_by_discipline.ashx?cshipid=1696