Norge og Sverige delte seirene i pistollandskampen

Norge og Sverige delte seirene broderlig i 25m/10m-landskampen som ble arrangert på Løvenskioldbanen og Kolsås i helga.

I lørdagens 25m-øvelser vant Norge alle klasser. I fripistol og silhuettpistol var Pål Hembre best individuelt, i sistnevnte øvelse kom bror Roar på 2. plass. I finpistol vant Ingeborg Gran, og det ble norsk laggull i alle tre klasser.

I luftlandskampen gikk de fleste seriene til Sverige; Josefine Johansson og Oscar Ekblad vant individuelt, med Siv Marit Løvhaug og Pål Hembre som beste norske på hver sin 3. plass, hhv. 4 og 5 poeng bak vinnerne. Sverige vant også lagkonkurransen for menn, mens Norge vant lag for kvinner.

Lagene i finpistol, de norske vinnerne til høyre (f.v. Anne Mette Sæteren, Ingeborg Gran og Siv Marit Løvhaug).