NSF inviterer til ungdomssamlinger

Norges Skytterforbund inviterer på nytt til ungdomssamlinger for unge rifleskyttere! Vi håper at samlingene blir til inspirasjon både for ungdommer, trenere og ledere. Samlingene arrangeres i Rolsvsøyhallen 10. oktober og i Alfhallen 11. oktober. Vi har plass til 20 ungdommer på hvert sted, og hver klubb kan stille med inntil 5 ungdommer. Her er det førstemann til mølla, så vær raskt ute med påmelding!! Samlingene er rettet mot aldersgruppen 14 – 19 år. Det er mulig for yngre deltakere også, men en forutsetning er at det er stående skyttere.

Målet med samlingene er å ha det gøy, lære noe nytt og komme ut av komfortsonen. Hovedtemaer for samlingene blir treningsplanlegging og gjennomføring. Denne samlingen er gratis, dere dekker kun reisen selv.

Hovedansvarlig for samlingen i Rolvsøyhallen er Kristina Vestveit Nervold, mens Anne Grethe Jeppesen vil være hovedansvarlig for samlingen i Alfhallen. Vi vil også denne gangen få hjelp fra mange flinke og unge trenerassistenter som vil lede hver sin gruppe av skyttere gjennom samlingene.

Påmelding sendes senest 30. september til: lindis.graesdal @ skyting.no  (NB! Dere skal bare melde dere på til en av dagene. Det vil være omtrent de samme programmet på begge samlingene). Husk å oppgi navn, fødselsdato, adresse og klubbtilhørighet.

Vi gleder oss!

Under finner dere program for samlingene: