Kvoteplass til Paralympics for Anne-Cathrine!

Anne-Cathrine Krüger fra Mo Pistolklubb sikret Norge en kvoteplass til Paralympics under World Cup i Sydney tidlig onsdag morgen.

Med 565 poeng satte hun ny personlig rekord på 25 meter finpistol, og ble nummer sju i kvalifiseringen. Hun gikk dermed også til finale, der hun endte på 8.plass. I finpistol skyter menn og kvinner sammen, og Anne-Cathrine Krüger ble beste kvinne i Sydney.

– Jeg har hatt en stor dag på jobb, sier Anne Cathrine, jeg leverte min beste prestasjon da jeg skulle og fikk fin finaletrening. Jeg har ikke vært i en slik finale før og trakk masse lærdom av dette.

Og søndag skal hun konkurrere igjen, i luftpistol som er hennes antatt beste øvelse.

Dette var Norges første kvoteplass i pistolskyting til Paralympics i Rio i 2016. Tidligere har rifleskytterne Amanda Dybendahl, Ove Foss, Heidi Sørlie Rogne og Sonja Tobiassen også sikret Norge kvoteplass.

Følg WC i Sydney her: http://results.sius.com/Events.aspx?Championship=IPCSHOOTINGWORLDCUP20150912SydneyAustralia