Ny WC-finale for Anne-Cathrine Krüger

Anne-Cathrine Krüger sikret seg en ny finaleplass da WC-runden for funksjonshemmede skyttere i Sydney ble avsluttet med luftpistol søndag.

Krüger endte sist i finalen etter å ha ligget som nr. 7 etter de innledende 40 skuddene. Å få prøvd seg i en internasjonal finale er viktig for Mo PK-skytteren, som sikret seg Paralympic-kvoteplass tidligere i forrige uke, men som fortsatt er fersk som internasjonal skytter.

Våre to rifleskyttere i Sydney gikk det ikke like bra for; på søndagens 50m 60 ligg var Paul Aksel Johansen best med en 27. plass og 598,9 poeng, mens Amanda Dybendal ble nr. 37. med 598,5. På fredagens luftrifle 60 ligg ble det 22. plass på Paul Aksel med 623,9 og 39.plass og 616,8 for Amanda.

Se resultatene fra Sydney her: http://results.sius.com/Events.aspx?Championship=IPCSHOOTINGWORLDCUP20150912SydneyAustralia