Anne-Cathrine Krüger imponerte i WC i USA

Anne-Cathrine Krüger tok en sterk 4. plass i finalen i øvelsen P2, 40 skudd luftpistol for kvinner, i v-cupen for funksjonshemmede i Fort Benning i dag. På veien dit satte Mo PK-skytteren ny norsk rekord på de innledende 40 skuddene med 371 poeng, som ga 3. plass i den tøffe konkurransen.

I kampen om medaljeplasser i finalen havnet hun ett poeng bak, men hun leverte sin aller største prestasjon siden hun slo igjennom under VM i fjor sommer. Vi gratulerer med sterk fremgang, og en meget sterk ny norsk rekord.

Resultater
WC for funksjonshemmede, Fort Benning, USA 6. november
P2, luftpistol 40 skudd, kvinner
1. Aysegul Pehlivanlar, Tyrkia
2. Aysel Ozgan, Tyrkia
3. Krisztina David, Ungarn
4. Anne-Cathirne Krüger, Norge
5. Olivere Nakovska-Bikova, Makedonia
6. Yelena Taranova, Azerbajdsjan

Innledende skyting
1. David, 377
2. Nakovska-Bikova, 3783. Krüger, 371
4. Issy Baily, Storbritannia 368

Se WC-resultatene hos SIUS.