Swedish Cup 2016 i gang

Det nye skytteråret innledes som vanlig for mange av våre pistol- og rifleskyttere med luftvåpenstevnet Swedish Cup i Sävsjö i Småland. I dag, mandag 4. januar, er første konkurransedag, og stevnet fortsetter tirsdag 5. og onsdag 6. januar. Det skytes fullt program med finale for både junior og senior alle tre dager.

Vi ser av de foreløpige resultatlistene at mange norske skyttere er kommet godt i gang; i pistol er unge Christoffer Robin Hovd nr. 2 i juniorklassen med 551 poeng med Kristian Engen 5 poeng bak på 4.plass. Blant seniorene har Morgan Bunes sikra seg finaleplass etter 6.plass og 570 poeng på sine 60 første skudd.

I luftrifle har kvinnene skutt ferdig, og det er 3 norske jenter i finalelaget i juniorklassen; Regine Nesheim er på 2.plass med 412,9 poeng, mens Jenny Vatne og Jenny Stene følger på 4. og 8.plass. I seniorklassen er Sina Busk nr. 7 og Malin Westerheim nr. 8 med hhv. 415,1  og 414,8 poeng.

Du kan følge konkurransene live her: www.swedishcup.nu.