Topp-3 i "superfinalen" lørdag, f.v. Andrea Wick, Odd Arne Brekne og Jenny Vatne.

Brekne og Flatla best i Kisen Open

Det ble oppnådd en rekke sterke resultater i helgas Kisen Open for luftrifle i Alfhallen. Stevnet er organisert slik at de beste fra senior- og juniorklassene for begge kjønn møtes til 10-skudds semifinale der de 8 beste går til finale etter internasjonal modell. Disse «superfinalene» lørdag og søndag ble vunnet av hjemmeskytterne Odd Arne Brekne og Øystein Solbrekken Flatla, men begge møtte sterk motstand av skyttere uansett klasse. Lørdag var det f.eks. senior Andrea Wick og junior Jenny Vatne som fulgte på plassene bak Brekne. (Se bildet.)

I den innledende skytingen merker vi oss særlig at Ole Magnus Bakken, Stange virker å være tilbake i gammel form etter 628, 2 og utrolige 629,9 poeng på de to dagene. Sina Busk, Kisen vant også begge dager, med fine 416,8 poeng som beste resultat. I juniorklassen for menn fortsetter Henrik Larsen, Krapfoss å imponere, med Swedish Cup og helgas to konkurranser har han nå skutt over 620 poeng og vunnet 5 konkurranser på rad.

I SH2 fikk Jostein Mehl og Heide Sørlie-Rogne opp hvert sitt resultat på 630-tallet i helga, finaleseieren gikk til Heidi begge dager.

Ungdomsklassen ble vunnet av Jon Ola Vemundsdammen, Aasa og Julie Paulsen Johannesen, Fredrikstad.

Se resultatene på Kisen MSLs hjemmeside.