Paul Aksel Johansen nr. 16 i Al Ain

Paul Aksel Johansen ble vår bestemann da v-cup-runden for de funksjonshemmede skytterne ble innledet i Al Ain lørdag. Med 628,7 poeng var trønderen 2,3 poeng fra å sikre seg finaleplass i øvelsen R3, luftrifle 60 skudd liggende.

Landslagstrener Leif Steinar Rolland rapporterer fra Emiratene:
«Paul Aksel lå lenge i tetgruppa i sitt lag. Varierte mellom 2. og 3. plass inntil 3. serie. Den ødela en del, men sier noe om gutten når han klarer å komme tilbake.
Paul Aksel sjøl: » Kjempet hardt men trykket ble for stort i perioder. Lenge siden jeg var i den situasjonen og klarte ikke helt å få det til når presset ble for stort. Men kjempemoro å se jeg kan, så nå er det bare å stå på»

Ove Foss ble nr. 30 med 622,1. Han slet litt med å være for omstendelig og fikk ikke de poengene vi vet han har inne. Han jobbet og jobbet, men en feil fra starten ødela trolig litt. Dog er dette bortimot det beste Ove har skutt internasjonalt (han har ikke skutt så mange luftkonkurranser)
Ove sjøl: «Jeg gjorde oppgaven min hele tiden, men klarte ikke å få poeng. Det ble for omstendelig og ble siktende litt for lenge. Vet litt mer til R6-øvelsen på hva som bør gjøres.»

Amanda Dybendal ble nr. 35 med 615,9 poeng. Hun har skutt mye bedre på trening etter at skifte av bosted har forbedret mulighetene for jevnlig trening. Hun lider fortsatt litt av de dårlige treningsmulighetene hun hadde fram til jul. Hun satt godt, men poengene ville ikke komme.
Amanda sjøl: «Jeg er fornøyd med at jeg satt godt. Helt hvorfor poengene ikke kommer, er jeg usikker på. Jeg ser en del av skuddene, men ikke alle. Trolig pga for lite trening. Men godt fornøyd med at jeg satt godt. Det var hovedplanen i dag.»»

Paul Aksel Johansen sto over de øvelsene han var påmeldt i søndag og i dag, slik at neste øvelse med norske skyttere blir tirsdagens R4, 60 skudd stående for SH2-skyttere. Her stiller Norge med Kristbjørg Dale Bolstad, Heidi Sørlie-Rogne og Sonja Tobiassen.

Følg konkurransene hos SIUS.