Malin Westerheim og Benjamin Karlsen best i Nederland

De norske skytterne markerte seg ordentlig i årets utgave av Intershoot i den Haag, og aller best var Malin Westerheim og Benjamin Karlsen. Malin vant to av tre konkurranser i luftrifle senior, begge ganger med finaleresultater i verdensklasse, mens Benjamin sikra seg pallplass alle tre dager i luftrifle junior og avslutta med seier. Også Ole Magnus Bakken imponerte med to seire i den innledende skytingen i konkurranse med bl.a. OL-vinnerne fra 2008 og 2012, det lover bra foran EM om noen uker.

Det samme gjelder luftpistol for kvinner og da særlig Ingeborg Gran, som også vant to av tre innledende konkurranse med fine poengsummer. I finalen ble det en 4.plass på Ingeborg, og det samme greide Aina Flørli.

I luftrifle kvinner junior var Jenny Stene best av de norske med to finaleplasser og 3.plass som beste plassering.

Se resultatene hos arrangøren.