Ingen norske topplasseringer i 2. dag av EM luft

Med 411,2 poeng og 21. plass ble Regine Nesheim best av de norske juniorjentene i dagens luftriflekonkurranse i EM i Györ, Ungarn. Regine hadde en litt dårlig start, hadde den første tiskudd-serien vært like god som de tre siste, ville finalegrensen, som i dag lå på 413,4 poeng, vært innen rekkevidde. Jenny Vatne ble nr. 43 med 406,9 og Benedikte Oppedal nr. 48 med 405,9. Dette ga en norsk 11.plass i lagkonkurransen.

I viltmål 40 skudd mix i formiddag ble Anneline Tangen nr. 13 og Jan Kristian Larsson nr. 19.

I AIR50 junior rifle ble det 11.plass til Regine Nesheim og Henrik Larsen. Det var innledningen som ødela for den norske duoen, etter å ha ligget nest sist etter de første ti skuddene avanserte de i feltet etter hvert, men avstanden til de beste var for stor.

Se resultatene hos SIUS.