3.plass til Paul Aksel Johansen i WC

Paul Aksel Johansen slo til med en flott 3.plass da v-cup-runden i Bangkok ble innleda med luftrifle 60 skudd liggende natt til i dag. 632,6 poeng i den innledende skytingen ga 6.plass, og i finalen gikk det altså enda bedre. Litt dramatikk ble det underveis i finalen da Paul Aksels remfeste løsnet fra håndstopperen, og det etter at kommando «start» var gitt på skudd nr. 14. Fram til da ledet han hele finalen, men selv om det etter dette skuddet gikk litt tyngre, holdt det altså til 3.plass. Dette var Ørland PK-skytternes andre medalje med luftrifla i verdenscupen.
– Gjorde jobben nesten hele veien, men noen småting er det å rette på. Dog kanongøy med medalje, sa Paul Aksel etter finalen.

De to andre norske deltakerne, Amanda Dybendal og Ove Foss, skjøt hhv. 622,1 og 621,1 poeng og ble nr. 24 og 25.

Se resultatene fra Bangkok hos SIUS.