Landsstevnet for rekrutter 10m Pistol og Rifle

Årets Landsstevne for Rekrutter blir i Alfhallen (Jessheim/Kløfta) 22 – 23. april med Kisen MSL som arrangør. Selve Landsstevnet avholdes lørdag 23. april. På fredag 22. april blir det mulighet for å prøve seg på luftsprint. Invitasjon og informasjon om programmet finner du her:
Invitasjon Landsstevnet For Rekrutter 2016

Påmeldingsskjema finner du her:
Påmeldingsskjema Landsstevnet for rekrutter

Landsstevnet for Rekrutter er en konkurranse for ungdom der det skytes 30 skudd luftpistol og/eller 30 skudd luftrifle i klassene åpen rekrutt, R12, R13, R14 og R15/16. Stevnet samler rundt 150 ungdommer hvert år, og vi håper vi ser din klubb i Alfhallen 22 – 23 april!

Påmeldingsfrist er 1. april. Påmeldingsskjemaet sendes til: ungdom @ kisen.no.
Eventuelle spørsmål kan rettes til stevnekontakt: Vera Tingsrud: vera.tingsrud @ gmail.com.