Luftriflegull til Malin og Are

Malin Westerheim og Are Hansen vant søndag seniorklassene i NM luftrifle, arrangert i Alfhallen av Kisen MSL. Men det var ingen parademarsj for Krapfoss-duoen, Malin ble fulgt til døra i finalen av Andrea Wick fra arrangørklubben, seiersmarginen ble til slutt 1,3 poeng etter at ledelsen bare var på 0,2 poeng med to skudd igjen. Are på sin side lå på sisteplass etter de første 3 finaleskuddene, men avanserte hele veien og vant til slutt med 1,1 poeng foran Øyvind Solbrekken Flatla, Kisen.

I juniorklassene var Victoria Nyfløt, Gudbrandsdal og Vegard Sveen Nordhagen, Elverum sterkest i finalene, mens Julie Paulsen Johannesen, Fredrikstad tok en klar seier i ungdomsklassen.

I SH-klassene ble det gull til SH2-skytter Sonja Tobiassen, Kalotten i både R4 og R5, mens SH1-klassene ble vunnet av Paul Aksel Johansen, Ørland (R3) og Monica Lillehagen, Aasa (R2).

Se alle NM-resultatene her.