Lagene til European Youth League er tatt ut

De norske lagene til «Kvalifiseringsgruppe nord» i European Youth League (EYL) er tatt ut. Konkurransen går i Kisakallio, Finland 22.-24. april. I pistol stiller Norge med Ann Helen Aune (Mysen PL), Christoffer Robin Hovd (Bærum PK), Thea Haarberg (Ørn Sp.f.) og Trude Johansen (Mysen PL), og i rifle med Tonje Engevik (NTG Kongsvinger), Benjamin Karlsen (Kisen MSL), Jenny Stene (Kisen MSL) og Vegard Sveen Nordhagen (Elverum RK).

EYL er en nasjonskonkurranse i luftpistol og luftrifle for skyttere i alderen 14-18 år, med 3-5 skyttere pr. lag. De beste lagene i Finland går videre til finalen, som arrangeres i Bologna, Italia 13.-16. oktober.

I pistol møter det norske laget Latvia, Litauen, Polen og Sverige, og i rifle er motstanderne Estland, Finland, Polen og Sverige.