Sølvmedalje til juniorlaget i EM Compak Sporting

Norges juniorlag endte på andre plass og tok sølvmedalje under årets EM i Compak Sporting i Ungarn. Det norske laget bestod av Henrik Fylling (19) fra Østlandske Sportsskyttere, Christian Rød Karlsen (15) fra Brunlanes Sportsskyttere og John-Ole Nordskog (16) fra Siljan Sportsskyttere. De endte på 544 av 600 treff. Vinnerne av lagkonkurransen ble Frankrike og bronsemedaljen gikk til laget fra Danmark.

Christian Rød Karlsen tok 4.plass i den individuelle konkurransen i juniorklassen, etter å ha blitt slått i omskyting om bronsemedaljen av svenske Jens Hellström. Christian gjorde reint bord på konkurransens siste dag med 50 treff av 50 mulige, og endte dermed på 187 treff av 200 mulige. Vinneren av juniorklassen ble Maxime Morin og sølv gikk til Mattieu Zeude, begge fra Frankrike.

I seniorklassen ble Simen Torgersen best av de norske med 28.plass, i lag ble Norge nr. 9.

Se resultatene her.

Sølvlaget i EM Compak Sporting junior 2016
Sølvgutta, f.v. Henrik Fylling, Christian Rød Karlsen, John-Ole Nordskog