Landsstevnet for rekrutter 50m

Dette blir spennende og vi gleder oss, sier Arne Morten Nyfløt i Gudbrandsdal sportsskyttere. Forberedelsene er godt i gang og 26 skiver er på plass på standplassen på Øyer.gudbrandsdal spsk

– Vi er heldige som kan samarbeide med Øyer/Dølen i forhold til banen, det gjør dette arrangementet mulig. Så langt har vi fått plass alle signalkabler, ny server er på plass og oppgraderingen av software er gjort.
– Vi har vel kapasitet til rundt 300 skyttere på to dager, jeg håper det fyller seg opp. Det vil komme skyttere fra nesten hele landet. Jeg håper selvfølgelig at en del lokal skyttere også vil melde seg på, selv om de ikke har skutt på denne skiven tidligere. Man kan benytte Sauer og vanlig DFS-utstyr, så det er mange skyttere i nærområdet som har muligheten. Det blir helt sikker ei spennende helg for både skyttere, arrangører og tilskuere.

 

Påmeldingsfristen er 1. august
Vi gleder oss!

 

vaapenklargjort_vaapenvind

Innbydelse LS2016 50m

Påmeldingsskjema til Landsstevnet for rekrutter 50m 2016