Fullt hus for Yngve Kartveit i NM Nordisk Trap

Et av de største NSF-arrangementene er NM Nordisk Trap, som i år, i regi av Enebakk JFF, samlet nesten  400 deltakere. Og best av alle var veteranskytter Yngve Kartveit fra Samnanger JFLS som i V50 skjøt uslåelige 125+25 treff!

I den største klassen, menn senior med 190 deltakere, var det Jan Øivind Johnsen fra Romerike SSK som vant etter en lang duell med Andreas Stausland fra Songdalen LK. Begge skjøt fullt hus, 125 treff, i den innledende skytinga og hadde en bom i finalen. Dermed måtte de ut i omskyting, og der vant Johnsen etter at Stausland bommet på den 7. duen.

I kvinneklassen ble det en klar seier til Siri Marlen Lindem fra Råde JFF, hun skjøt totalt 147 treff (122+25) og satt med det norsk rekord både etter 125 duer og 125 duer m/finale. Juniorklassene ble vunnet av Filip Rasmussen og Rikke Haugland, begge fra Nedre Glomma SSK, mens beste ungdomsskytter ble Tarjei Tellefsen Haugland fra Kroken JFF. I de øvrige veteranklassene gikk gullmedaljene til Geir Guldhaug fra Onsøy JFF (V60) og til arrangørklubbens Bjørn Haug (V70).

I lagkonkurransen var Samnanger sterkest, med Yngve Kartveit, Steinar Gjerde og Bjarte Linga på laget. Skien JFF tok sølv og Kvam SSK bronse.

Se resultatene hos leirdue.net.

På bildet øverst i artikkelen ser dere medaljevinnerne i kvinner senior og menn senior (foto av kvinnene: Lars R. Heyerdahl). F.v. Sally Jane Haugland, Siri Marlen Lindem, Rebekka Grimestad og Andreas Stausland,  Jan Øivind Johansen, Leif H. Klokset.