Imponerende av Martin Larsen i NM Dobbeltrap

Lørdag arrangerte den nystarta klubben Grasåsen Sportskyttere, som holder til på Bjørkelangen, NM i dobbeltrap. Stevnets beste skytter var junior Martin Larsen med hele 135 treff, et resultat som ville gitt ham delt 2.plass i junior-EM i Lonato! (EM ble arrangert i dag, mandag 11.7.) Martin skyter for arrangørklubben, og de sikra seg også NM-titlene i de to seniorklassene, ved Thomas Nilsen og Elisabeth Larsen. Grasåsen vant også lagkonkurransen foran Brunlanes’ 2. lag.

Årets mesterskap var det største dobbeltrap-NM som er gjennomført noen gang, med et meget sterkt startfelt med flere toppskyttere fra sportingmiljøet. Det hadde ikke vært mulig å gjennomføre på bare en bane uten god innstilling fra skytterne og meget stramt arrangement tidsmessig.

Se NM-resultatene her (pdf).

På bildet øverst ser vi Martin Larsen i action (foto: Geir Wemmestad-Haaland)