OL-start i Rio – Malin Westerheim først ut

I morgen, lørdag 6.8, starter OL i Rio for alvor. Som ofte før blir luftrifle for kvinner første øvelse der medaljevinnere kåres, konkurransen starter kl. 13.30 norsk tid med Malin Westerheim på standplass 55. Så går det slag i slag for de norske rifleskytterne, og det hele avsluttes med mennenes 50m helmatch søndag 14.8.

Vi har laget en egen OL-side med nyttig informasjon, du finner ellers masse informasjon om OL på det internasjonale skytteforbundets sider. ISSF har også laget en 44-siders OL-guide med masse stoff om de enkelte skytterøvelsene, om utøverne i Rio og om skyttersportens OL-historie. I statistikken ser vi at Norge ligger på 8.plass i den individuelle medaljestatistikken med 9 gull, 3 sølv og 10 bronse. Vår hittil siste medalje var Tore Brovolds sølv i skeet i Beijing 2008, skal noen av skytterne våre følge opp dette i år?