Norsk seier i Nordisk trap-landskampen

Det ble en flott norsk totalseier i den tradisjonelle landskampen i Nordisk trap som ble avholdt i helga, mellom Danmark, Sverige og Norge. Danskene var vertskap denne gangen, og Odense var arrangørby.

Sammenlagt, med alle 24 skyttere, oppnådde Norge 3350 treff og var med det 90 treff foran Danmark og 130 treff foran Sverige. I de enkelte klassene, der det er tre skyttere på hvert lag, ble det trippel norsk i herreklassen og seier også til juniorene og kvinnene.

I det individuelle skandinaviske mesterskapet ble det dobbeltseier i kvinneklassen til Sally Jane Haugland og Rebekka Grimestad, mens Knut Ivar Larsen ble nr. 2 blant herrene etter omskyting mot den svenske vinneren. Frank Valhovd Andresen fulgte på 3.plass foran ytterligere tre nordmenn. I juniorklassen ble det trippel norsk, med en knapp seier til Erik Gurholt foram Filip Rasmussen, med Arnt Sigurd Christensen på 3. plass. I V50 ble Jan Øyvind Johansen nr. 2, mens Geir Guldhaug ble beste nordmann med 3.plass i V60.

Se resultatene her.

På bildet ser vi seierspallen i lagkonkurransen for menn, der det ble trippel norsk: Norge 2 (Jan Øivind Johansen, Knut Ivar Larsen, Leif Klokset) vant foran Norge 1 (Frank Valhovd Andersen, Pål Høines, Andreas Stausland) og Norge 3 (Ole Johan triumf, Morten Valhovd Andersen, Anastasios Kaliafas)