Sterk skyting i NM rifle på Terningmoen

Det ble oppnådd mange sterke resultater i helgas NM rifle 50m/300m på Terningmoen utenfor Elverum. Aller best gikk det kanskje i 50m 60 ligg der Kisenskytterene Stian Bogar og Sina Busk skjøt hhv. 627,6 og 623,7 poeng. For Stian holdt det ikke til gull, i finalen var Ole-Kristian Bryhn, Vestre Bærum den sterkeste. På 50m match gikk gullmedaljene i seniorklassene til Ole Magnus Bakken, Stange og Malin Westerheim, Krapfoss. Også i juniorklassene ble det stor spredning på gullmedaljene, på 60 skudd liggende vant June Haugen, Kisen og Jon Herman Hegg, NTG Kongsvinger, mens Jenny Stene, Kisen og Henrik Larsen, Krapfoss vant matchgull. I ungdomsklassen ble det to gull til Regine Langbakk, Vestre Bærum.

På 300m ble det to seniorgull til Simon Kolstad Claussen (bildet), med 599 på 60 liggende som beste resultat. Standardrifle halvmatch ble vunnet av Stian Bogar. Sina Busk vant halvmatchen i damer senior og fjorårets skytterdronning Eileen Torp tok gull på 60 ligg. I juniorklassene ble det to gull både til Benjamin Tingsrud Karlsen, Kisen og Jenny Tovseth Vatne, Nordstrand, og ungdomsklassen ble vunnet av Ole Petter Transet, Vestre Bærum (match) og Emil Nygårdseter (ligg).

Se resultatene hos arrangøren, Elverum Rifleklubb.