Christian Rød Karlsen best i NM Compak Sporting

Christian Rød Karlsen (bildet) fra Brunlanes Sportsskyttere imponerte stort i helgas NM i Compak Sporting på Løten.  15-åringen skjøt på et høyt nivå gjennom hele mesterskapet, slo samtlige seniorer og tok dermed sin første tittel som norgesmester for junior i Compak Sporting. Sølv i juniorklassen gikk til John-Ole Nordskog (Siljan Sp.sk.) og bronse til Ruben G. Lillerud (Ullensaker JFF).

Arrangementet i regi av Løiten JFF hadde de beste rammene vi kunne ønske oss; sol, 20 grader og helt vindstille. Dette til tross for at vi er i midten av september, og at høsten normalt har satt inn for fullt. Arrangørklubben hadde satt opp 4 flotte compak-baner på anlegget, og gjennomføringen av mesterskapet gikk meget effektivt. Klubben har tidligere i år arrangert NM i Leirduesti, og de har i flere år bevist at de er meget profesjonelle i sin avvikling av slike arrangementer.

Det måtte omskyting til for å finne medaljevinnere i seniorklassen. Tom Nalum (Brunlanes Sp.sk.) og Oskar Næss (Team Hagleskyting) måtte skyte om gullmedaljen, der førstnevnte gikk av med seieren. Tore Brovold (Østlandske Sp.sk.) og Kenneth Aspestrand (Aremark JFF) skjøt om bronsemedaljen, der Aspestrand viste seg som den beste til slutt.

I kvinneklassen vant Ann Synnøve Arnestad (Stavanger OLK) gull foran Torunn Bredholt (Rakkestad og Degernes JFF) og Agnete Arnesveen (Løiten JFF). Veteranklassen ble vunnet av Geir Ståle Vie (Brunlanes Sp.sk.) foran Vidar Bonnegolt (Brunlanes Sp.sk.) og Tore Skjønhaug (Rakkestad og Degernes JFF).

I lagkonkurransen ble det et klart gull til Brunlanes foran Aremark og Brunlanes 2.

Se den offisielle resultatlista (pdf) og resultatene på leirdue.net (vær oppmerksom på at klasseinndelingen her ikke følger NM-klassene).