Riflejuniorene imponerer i Aserbajdjan

En tropp med riflejuniorer deltar denne uka i ISSFs Junior World Cup i Gabala, Aserbajdsjan. Konkurransene ble innledet søndag med 50m 60 skudd liggende for begge kjønn og best av de norske ble Jenny Stene som med 615.4 poeng ble nr. 3. De to andre norske jentene, Regine Nesheim og Jenny Tovseth Vatne ble hhv. nr. 9 og 10.
Blant gutta ble det 6.plass i finalen til Vegard Nordhagen og 8.plass til Henrik Larsen. På de innledende 60 skuddene ble Henrik nr. 2 med sterke 621,4 poeng, mens Vegard var nr. 8. Og på plassen bak, rett utenfor finalen, fulgte tredje norske skytter, Benjamin Tingsrud Karlsen.

Det ble norsk seier i begge lagkonkurransene søndag, det var tre nasjoner som stilte fulle lag. I dagens halvmatch for kvinner ble det også norsk lagseier, og Jenny Vatne og Jenny Stene sikra seg finaleplass individuelt.

I dag skyter altså jentene halvmatch i Gabala, tirsdag er det luftrifle for begge kjønn og onsdag 21. avsluttes det hele med guttas helmatch.