Åpent møte om viltmål

Denne nyheten er rettet om alle som er glad i VILTMÅLSKYTING: Skyttere, foreldre, trenere, ledere, dommere og andre interesserte. Skytterforbundet inviterer alle til åpent møte om viltmål på Idrettens Hus på Ullevål stadion tirsdag 27.september klokken 1800-2030. Vi ønsker diskusjon om hvordan viltmål kan utvikles i Norge, hvordan vi kan øke rekrutteringen og aktivitetsnivået. Vi ser på både breddeidretten og toppidretten innenfor denne grenen.

Viltmål har rike tradisjoner i norsk skyttersport. Vårt siste OL-gull ble tatt i nettopp denne grenen av NSF. Vi håper på en positiv og framoverlent kveld der vi kaster fram ideer og setter i gang tiltak for en like flott framtid for viltmål.

Møtet ledes av sportssjef Tor Idar Aune og her åpnes opp for at nettopp DU kan si din mening og gi ditt bidrag. Vel møtt alle sammen.