Årets Skyttersjel 2016

Ungdoms-OL på Lillehammer i Februar i år gjør 2016 til ungdommens år i idretten! Skytterforbundet jobber for tiden med å sette sammen et ungdomsutvalg, dette er et utvalg av og for ungdom og hvor alle medlemmene vil være mellom 16 og 25 år. Vi har masse flott ungdom i Skytterforbundet og derfor skal det nye Ungdomsutvalget få kåre årets skyttersjel – som i år skal være en frivillig under 26 år*!

Da det er ungdommens år ønsker vi å kåre en frivillig under 26 år til årets skyttersjel, og vi trenger deres hjelp! Kjenner du noen i klubben din eller en annen klubb som fortjener en utmerkelse? En skyttersjel kan være en entusiastisk klubbleder, flink trener, kasserer, vaffelsteker eller en som rett og slett skaper skikkelig god stemning på trening!

Nå er det tid for å komme med forslag, hvem mener DU bør bli «Årets Skyttersjel» 2016? Send oss navn og en begrunnelse på hvorfor denne personen bør få utmerkelsen til nsf @ skyting.no. Vinneren vil motta kr 10 000 til et valgfritt formål i klubben. Vi håper å få tilsendt bidrag til kandidater fra alle grener i NSF.

 

Fristen for å sende inn forslag er mandag 31. oktober.
*De nominerte kan ha fylt/fylle 26 år i løpet av 2016