E-cup-seier til Harald Stenvaag!

Legenden Harald Stenvaag åpnet med 38 tiere, stoppet på 597 poeng og vant like godt Europacupfinalen på 300 meter 60 skudd liggende fredag. I en meget jevn konkurranse i Zagreb seiret 63-årige Stenvaag foran Peter Sidi og Rajmond Debevec. Haralds resultat er en sterk prestasjon i varierende vind mot svært mange av verdens beste skyttere i denne øvelsen.

Simon Kolstad Claussen kjempet også i teten. Han hadde 9,9 på siste skudd og en 10’er ville gitt seier. Isteden ble det 5.plass for Simon denne gangen. En millimeter er nok i skyting….

Det ble også 5.plass til Sina Busk i kvinnenes 60 skudd liggende. Med 592 poeng var hun to poeng bak den franske vinneren.

I gårsdagens match-skyting gikk det enda bedre for Sina Busk. På halvmatchen ble hun nr. 3 med 580 poeng, 3 poeng bak vinneren. I mennenes helmatch ble Ole-Kristian Bryhn nr. 7 og Simon Kolstad Claussen nr. 8.

Se resultatene hos SIUS.