Ungdomssamling i Pistol

Norges Skytterforbund inviterer til Ungdomssamling i Pistol. Målsettingen for ungdomssamlingene i NSF er å skape flere møteplasser der ungdom kan trene og ha det gøy samtidig som man lærer noe nytt. Denne gangen ønsker vi å gi et tilbud til ungdom som trenger hjelp i forhold til stående skytestilling, og vi retter oss mot aldersgruppa 14 – 19 år.

Vi kommer til å jobbe med ulike tekniske moment, og vi legger inn småkonkurranser underveis i teknikktreningen. Samlingen blir ledet av Christer Magnussen og Nils Joten, som begge har mye erfaring med instruksjon og trening av ungdom. Vi ønsker også at klubbtrenere er med på samlingen for å få med seg nyttige tips til treningsarbeidet i klubben. Program for samlingen finner du her: Program Ungdomssamling

Dato: 27. november
Tidsrom: kl. 10:00 – 17:00.
Sted: Skytebanen på Kolsås

Samlingen er gratis, og det blir servert lunsj i løpet av dagen. Skyttere må ha med seg følgende utstyr: Luftpistol, kobling for å fylle luft, hørselsvern, skrivesaker og ca 500 kuler.

Påmeldingsfrist: 10. november.

Påmelding sendes til: lindis.graesdal @ skyting.no. Oppgi navn, adresse, fødselsdato og klubbtilhørighet ved påmelding.