Klubbutvikling: Selbu Pistolklubb

For 8 måneder siden dro vår klubbutvikler Wenche Horten på besøk til Selbu Pistolklubb. Klubben hadde noen utfordringer de ønsket å jobbe med innen blant annet økonomi, rekruttering og anlegg/utstyr. Etter dette besøket satt klubben igjen med en tiltaksplan med 4 oppgaver.

Vi ønsket klubbesøk fordi klubben vår sto i en situasjon vi trengte hjelp for å komme ut av, med tanke på rekruttering og økonomi. Kvelden med startmøte var spennende og meget lærerik. Vi følte vi fikk fult utbytte av denne kvelden. Vi har i etterkant av dette jobbet målrettet opp mot de målene vi satte oss i en handlingsplan denne kvelden. Og det har for oss fuket ganske greit. 
Vil anbefale et slikt møte for alle klubber, store og små, uansett situasjon de står i. Kjempetiltak og det koster ingenting. 

selbuDenne uken dro Wenche tilbake til Selbu for et oppfølgingsmøte, de møttes ved flyplassen og gikk gjennom tiltakene som klubben satte opp på forrige møte. Stemningen var god blant de 4 deltakerne fra klubben og de var godt i gang med oppgavene de hadde satt seg 8 måneder tidligere. Siden sist har klubben begynt å holde treninger sammen med Stjørdal Pistolklubb, startet mobilinnsamling, søkt om ulike tilskudd for å bedre økonomien og holdt åpen dag for å rekruttere.

«Nå har jeg vært hos 15 forskjellige klubber og jeg ser at det er mange av de samme utfordringene som går igjen, det gjelder ofte rekruttering, økonomi, anlegg og mangel på trenere» forteller Wenche. «Det er utrolig gøy å besøke klubber og se hvordan hverdagen deres er og fortelle hvordan vi kan bidra. Men det aller viktigste er målene og oppgavene de gir seg selv, mange av oppgavene går over en lengre periode og da setter vi bare en frist for når man skal begynne.»

Ønsker din klubb besøk? Les mer her!